May 20, 2016

Hilangkan Jeragat di Muka dengan iSKIN dari Ibeauty




Tempoh hari, Yaya bersama rakan-rakan beauty blogger yang lain berkesempatan menghadiri sesi Hi Tea untuk penyampaian Bag LV kepada pemenang bertuah yang menyertai peraduan Like, Komen dan Share dari ibeauty. Siapa yang bertuah tu? Haa teruskan scroll okay ;)


Sebelum tu, pernah dengar mengenai produk iBeauty? Kini mereka semakin dikenali dengan kehadiran produk baru mereka yang sangat membantu para wanita di luar sana dengan masalah jeragat yang mereka hadapi. Siapa kata jeragat di muka tak boleh dihilangkan? Yang penting kena rajin dan istiqamah okay!


Ella Danial yang cantik sangat in real life lagi cantik ni merupakan pengasas kepada semua produk dibawah rangkaian ibeauty.


Bersama Ella Danial. Paling suka bila dia buat trademark iSKIN. 2x siang, 2x malam, teruih segak! :D Dengan gaya-gaya dia tu, serius comel gila! Hihi



Ella Danial ketika di temu ramah oleh para bloggers. Sporting je dia ni jawab soalan tau.



Bersama beauty bloggers yang hadir. Ada Syafiqah xoxo, Kelly, Ida dan Iena mansor, Nisa Kay, Uzu dan lain-lain. :*


Tahniah kepada Puan Syima Halim dari Negeri Sembilan yang merupakan perserta bertuah dan berjaya memiliki beg tangan jenama Louis Vuitton ini. Fuhh jeles sungguh lahai tapi still happy untuk dia. Bertuah sungguh!


So siapa yang kata pengasas bohong buat contest menang beg LV tu, menganga la korang tengok ye sebab ibeauty tak menipu okay! Bertuah sungguh la Puan Syima Halim ni. Jangan tidur dengan beg sudah la ye. :p Untuk yang jeles dengan Puan Syima ni jangan risau sebab ada contest kedua dari ibeauty lagi lepas ni hadiahnya pun beg LV juga! Sentiasa alert dengan update terkini di Facebook ibeauty Malaysia okay! :)

Jom kita berkenalan dengan produk iSKIN yang menjadi fenomena dalam mengatasi masalah jeragat ni ^_^


Set percubaan iSKIN cuma berharga RM55 sahaja!

Untuk setiap set percubaan mengandungi Pencuci Muka, Krim Siang dan juga Krim Malam.

iSKIN Pencuci Muka (Ekstrak Betik) :
  • Mengandungi Vitamin C yang membantu merawat kulit jerawat dan masalah kedutan
  • Memudarkan bintik-bintik hitam pada wajah
  • Menegang serta melembapkan kulit
  • Melicinkan kulit wajah
  • Mengurangkan pengeluaran minyak atau sebum dalam kulit
  • Membantu membersih dan memutihkan kulit

iSKIN Krim Siang SPF 50 :
  • Menganjalkan kulit, mengurangkan kedutan & garis halus
  • Membantu mengurangkan keradangan & inflamasi kulit
  • Memperbaiki sel yang rosak akibat sinaran UV matahari
  • Membekalkan nutrien lengkap untuk kulit
  • Menjaga kelembapan kulit dan tampak sekata dengan tona kulit semulajadi anda
  • Membantu menyaman dan menenangkan kulit wajah yang sensitif
  • Memberi kelembapan kulit agar kelihatan segar dan halus
  • Bertindak sebagai Triple Action Whitening

iSKIN Krim Malam :
  • Membantu memudarkan parut dan jeragat pada kulit yang bertindak pada waktu malam
  • Melembapkan wajah serta membekalkan nutrien yang diperlukan oleh wajah ketika tidur
  • Mengurangkan garis halus pada wajah
  • Menjadikan kulit wajah awet muda tanpa cela
  • Memati dan mengecutkan jerawat
  • Mengawal penghasilan melamin agar kulit sentiasa cerah dan sihat
  • Eleemen mikro dalam mutiara serat dengan asid amino dan kalsium mampu merawat kulit wajah
  • Mencegah kulit daripada penuaan dan garis halus

Langkah-langkah menggunakan iSkin

Langkah Pertama (Pagi)
  1. Pencuci Muka - Gunakan pencuci muka di waktu pagi. Basuh muka terlebih dahulu sehingga hilang kotoran
  2. Penyegar - Tuangkan penyegar pada kapas muka dan sapukan dengan lembut
  3. Pelembab - Ambil sedikit pelembab di telapak tangan dan ratakan ke seluruh wajah
  4. Krim Siang - Sapukan krim siang ke seluruh wajah. Ia dapat menghalang kulit san sinaran UV
Langkah Kedua (Malam)
  1. Pencuci Muka - Gunakan pencuci muka di waktu pagi. Basuh muka terlebih dahulu sehingga hilang kotoran
  2. Penyegar - Tuangkan penyegar pada kapas muka dan sapukan dengan lembut
  3. Pelembab - Ambil sedikit pelembab di telapak tangan dan ratakan ke seluruh wajah
  4. Pigment Booster - Titiskan pigment booster di kawasan jeragat saja. Untuk kesan yan baik, gunakan pada waktu pagi dan waktu malam
  5. Krim Malam - Sapukan krim malam ke seluruh wajah. Ia membekalkan nutrien yang diperlukan oleh kulit ketika tidur


Jom ikuti testimoni pengguna yang telah menggunakan produk iSKIN ini. Yang penting produk ini bebas merkuri dan juga tidak membuatkan kulit muka mengelupas seperti kebanyakan produk lain. :)












Tahniah kepada semua testimoni dan pengguna yang telah berjaya mengatasi masalah jeragat di muka mereka! Even founder sendiri iaitu Ella Danial juga merupakan pengguna iSKIN tau! Meletop!


Testimoni dari pengasas ibeauty, Ella Danial.


Selain mendapat kelulusan dari KKM, produk ibeauty juga telah mendapat pengiktirafan dari Global Branding Award sebagai The Best Skincare 2015. Fuhh memang terbaik!

[ JERAGAT , JERAWAT , PARUT HILANG SEAWAL 7 HARI ] 

Dan paling best, produk iSKIN ini juga mengandungi KELEBIHAN serbuk mutiara tau! Antara kelebihan serbuk mutiara ialah :

πŸ‘‰ Mencegah penuan kulit

πŸ‘‰ Menanggalkan bintik - bintik hitam

πŸ‘‰ Memudakan kulit wajah

πŸ‘‰ Mengandungi bahan pelembap semulajadi

πŸ‘‰ Mengecilkan liang pori

πŸ‘‰ Melindungi kulit dari radikal bebas dan sinaran UV

πŸ‘‰ Mengatasi eyebag , lingkaran gelap bawah mata

πŸ‘‰ Mengatasi masalah kulit muka berjerawat , kering , kusam

Lepas ni bolehlah kita atasi masalah jeragat kita dengan iSKIN dari ibeauty! Yayy! :D


Belanja muka serius


Belanja muka tembikai nampak gigi besau


Bergambar kenangan bersama Ella Danial dan beauty bloggers. ^_^


Untuk maklumat lanjut :

Whatsapp :  016 412 0900




Terima kasih sudi baca 

2 comments:

  1. 2 kali siang 2 kali malam teruih segak! Selamat ber-iSKIN Yaya.. Ehehee..

    ReplyDelete
  2. rezeki dia dpt free LV kan? :)


    JOM TRY SABUN BOLEH PUTIHKAN BAJU2 LAMA :)
    http://melangkaugarisan.blogspot.my/2016/05/sabun-champaca-cara-mudah-hilangkan.html

    ReplyDelete