Feb 26, 2015

Pelancaran Moist Diane dan Kelebihan Syampu serta Perapi Rambut Moist Diane.

Assalamualaikum semua 



Tempoh hari Yaya bersama media blogger yang lain berkesempatan untuk menghadiri pelancaran Moist Diane di The Edge Hair Studio, Grand Millennium Hotel, Bukit Bintang. 


Produk penjagaan rambut keluaran Jepun ini sememangnya sangat popular disana dan mereka mula mendapat tempat di pasaran Malaysia pula. Wah! Grand banget! 




Semasa pelancaran produk bersama orag kuat produk Moist Diane.


Rakan blogger juga diberi peluang mencuba skrub ringan di booth yang disediakan. Seronok! Hehe


Yang istimewa mengenai Moist Diane ialah campuran dari 8 jenis bahan yang sangat bagus untuk kesihatan rambut terutamanya Morroccan Argan Oil! Argan Oil antara minyak yang bagus untuk muka juga tau. 


8 jenis bahan yang terkandung dalam produk penjagaan rambut Moist Diane ialah :

  • Baobab Oil
  • Moroccan Argan Oil
  • Cupuacu Butter
  • Virgin Prune Oil
  • Lupine Oil
  • Andiroba Oil
  • Mango Seed Oil
  • Marula Oil



Amboi bertuah nya lahai rambut kita bila dapat dibelai dengan minyak ni semua. Masa ni memang tak sabar nak cuba syampu dan perapi dari Moist Diane ni. Hee


Bersama orang atasan produk Moist Diane. Watashi yaya natcumi cumi. Hehe :p




Okay. Ni part yang yaya paling suka sangat. Haha. Semua sedap rambang tekak nak makan. Eh rambang tekak? haha


Selesai jamuan ringan, para media diberi peluang untuk cucian rambut secara percuma di The Edge Hair Studio. Best gilaa



Oleh sebab cucian dilakukan secara terbuka, yaya ambil keputusan nak cuci sendiri dirumah je. Boleh mandi lama lama boleh main sabun. Ehh. Haha. Nak tahu kesan positif syampu dan perapu Moist Diane pada yaya?


Haaa bau dia wangiiiiiii sangat! Rasa tenang je. Kalau cuci rambut sebelum tidur, lena je rasa. Rambut pun rasa lembut. Walaupun syampu dan perapi Moist Diane berasaskan minyak, rambut yaya langsung tak rasa berminyak. Rasa ringan dan fresh gitchew.


Mana nak dapat syampu dan perapi dari Moist Diane? Sila terjah Watson berhampiran anda! Selamat mencuba! ^_^



Terima kasih sudi baca 


Feb 18, 2015

Peluang peniaga online mengiklankan produk dan servis di earnpages.com

Assalamualaikum semua 


Nak habaq mai kat semua terutamanya peniaga online ataupun suri rumah yang berkerja secara sambilan dirumah. Sekiranya uols ada produk yang mahu diiklankan, boleh cuba medium pengiklanan di EarnPages . Tak kira produk apa pun muffin ke, shawl ke, produk penghalau serangga ke, pusat tuisyen ke, homestay ke, rumah ke, aset ke, kereta ke, servis memasang air cond ke, khemah orang kahwin ke atau apa apa sahajalah bisnes yang terlintas asalkan halal uols boleh iklankan produk atau servis uols disana. Haaa best tak? Hee



image


Kalau nak tengok website earnpages.com yang sangat kemas, teratur dan sedap mata memandang cuma klik pautan di Earnpages .







Pelbagai produk dan servis akan/ditawarkan disini. Memang mudah la untuk potential customer uols nak cari barang apa yang mereka mahu bila membuat carian di Google. 



Haa menarik tak? Berminat? 

Untuk maklumat lanjut, hubungi :


Puan Suhaida : 011-6611399
Encik Zul : 011-16611599


Zinine Energy Cawangan Puncak Jalil.



Terima kasih sudi baca 

Feb 10, 2015

Foto Kanvas yang cantik dan berkualiti dari Samudera Kanvas

Assalamualaikum semua 


Yaya nak share foto kanvas yang semakin mendapat tempat dihati peminatnya yang tersendiri. Yaya pun dah mula minat dengan foto kanvas ni. Mana taknya, masa sampai sahaja gambar diri sendiri yang telah dicetak di atas kanvas, terpegun kejap. Haha over kan. Samudera Kanvas memang mementingkan kualiti dan kualiti gambar memang cantik okeh! Sesuai la untuk mereka yang nak hadiahkan kepada orang tersayang sebagai tanda kenangan. Nantilah bila dah kahwin dengan orang tersayang, cari gambar yang paling sweet lepas tu nak buat yang paling besar lepas tu letak kat kepala katil lepas tu feeling feeling berdua. Cewahh over lagi imaginasiku. 








Gambar yaya yang telah di-foto-kanvas-kan. Malu titew. Hee




Samudera Kanvas juga menawarkan khidmat seni kufi yang sangat cantik waaa yaya suka sangat kufi ni nak nak yang warna warni tu. Ingat nak letak sebagai tanda hiasan dekat rumah kampung yaya nanti. Dah siap dah cuma tinggal masuk eletrik je. Jemput datang raya! Hehe









Sememangnya yaya sangat berpuas hati dengan servis yang telah diberikan oleh Samudera Kanvas. Memang sungguh baik hati dan sentiasa mengutamakan kehendak pelanggan. 5 bintang yaya bagi! Hehe



Untuk Maklumat Lanjut Tentang Produk, boleh rujuk di : 



Laman Facebook: 
Samudera Kanvas

Laman Web: 

Instagram:
No Tel: ni 014-8495922

Kepakaran kami adalah menghasilkan gambar kanvas yang BERKUALITI dan TERBAIK untuk anda. SMS @ Whatsapp kami di 014-8495922.



Terima kasih sudi baca 


Feb 5, 2015

Kenny Rogers Roaster : Kenny's Cherish Meal

Assalamualaikum semua 


Yaya dan ayam tak dapat dipisahkan. Dan makanan kegemaran yaya dalam dunia ni antaranya ialah Kenny Rogers selain dari nasi panas dengan sambal udang ibu. Agak agak teringin yaya mesti pergi Kenny Rogers dan order Quater Meal. Hihi.


Dan sekarang Kenny Rogers ada menu baru sempena Tahun Baru Cina ni tau. Mempersembahkan Kenny's Cherish Meal! *mata bersinar


" Specially seasoned KKR signature Black Pepper Chicken Chop grilled to Golden brown. Served with Spicy Golden Rice. "



 Memey sedap boh! Dan sempena tahun baru cina juga, muffin enak dari Kenny Rogers mempunyai perisa limau ada chocolate chips gitu!



Muffin enak lembut gebu gebas!



 Souperior Rice Casserole



Golden Treasure Platter



Souperior Spaghetti Casserole



Golden Treasure Platter .



Dan air sedap diberi nama Tropical Paradise



Terima kasih Kenny Rogers Roaster kerana menggembirakan perut comel yaya. Kalau nak perut comel korang gembira juga, sila bawa pakwe makwe ayah ibu kakak adik abang tok bak tok puan dan semua orang yang anda sayang. Sebab apa tau?


Sebab.... ianya ... Less fat. Less salt. Less calories. Semua orang boleh makan secara sihat. Yeayy!




Terima kasih sudi baca