Oct 18, 2015

TeddyPrank : Your Secret Surprise Planner

Assalamualaikum semua 


Saja saja nak throwback benda maneh di malam yang hening ini. Memori sebegini haruslah diabadikan walaupun telah sebulan lebih berlalu. Hahah. Busy tahap apa tatau teghuk nau baru nak update pun haa. Takpe yang penting tetap update dan simpan kemas-kemas untuk bacaan kenangan di masa tua. ;)


Ceritanya Yaya telah berpakat untuk buat kejutan kepada birthday girl dan birthday boy. Birthday ibu 1 September dan birthday boy 15 Ogos. Mula-mula kami pergi surprise birthday boy dulu kat rumah dia. Dia jarang balik rumah so bila time tu mengena, cepat-cepat pakat dengan TeddyPrank untuk surprisekan dia. :')


Inilah birthday boy itu. Hahaha rilek je berkain pelikat masa kena terjah. Barulah surprise kan? Gigih tau hakak Yaya korang ni sorok belakang kereta orang sementara TeddyPrank surprise dia dulu. Lepas tu baru hakak ni keluar bajet princess surprise kan dia. Terkejut dia dan nampak dia happy sangat tengok hakak ada kat situ sambil nyanyikan dia happy birthday to you. *sebenarnya lupa. Betul ke nyanyikan dia hahaha ^^v


Bersama owner TeddyPrank. Hihi thank you sebab sporting dan layan je permintaan pelanggan cerewet macam hape ni. Kad pun ada tau tapi korang tak payah lah baca nanti kantoi la Yaya Natsumi ni seorang jiwang.

Okay next! Jom surprise kan ibu tersayang pula! :D


Yaya surprisekan ibu di tempat kerja dia. Hehe. Kalau siapa nampak haritu ada video Yaya terjah ibu sambil nyanyi happy birthday to you. Yang ni Yaya yakin sebab ada video Yaya nyanyi. Hihi ^^'


I love you Ibu. Always have always will. :')



MMMMMMmmmmmmuahhhhhhhhhh!!! :*



Ada pakej macam-macam tau! Teddy bear, bunga, coklat, belon, sticker dan macam-macam lagi. Untuk majlis harijadi atau keraian pun boleh. Memang best. 


Mereka juga boleh printkan ucapan dan gambar uols untuk diletakkan di bunga. Hehe


Terima kasih TeddyPrank kerana membantu dalam merealisasikan kejutan ini. Kepada sesiapa yang nak surprisekan orang tersayang, Yaya cadangkan korang untuk dapatkan khidmat dari TeddyPrank. In sya Allah mereka akan sentiasa buat yang terbaik demi kepuasan hati pelanggan. Memang sangat berpuas hati bila dapat buat orang tersayang kita happy dan rasa dihargai. ^_^


Untuk maklumat lanjut mengenai pakej yang disediakan :

Instagram :

No tel :
019-7564019





Terima kasih sudi baca 

8 comments:

  1. wahh sweet nya.. nak jugak buat nanti... errmm leh lah utk bulan 1 nanti anniversary hihih

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yeszaa buat jangan tak buat! Hehe

      Delete
  2. Comel sangattt! Boleh buat prank nanti kt ehem2. Yeahhh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mesti si dia happy. Ehem hehe :p

      Delete
  3. auwwww,nak baca kad yg birthday boy tuuuuuuuuuuuuu,hahahahaa...

    ReplyDelete
  4. buat untuk saya pleaseee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lisa selalu dapat surprise dah haha

      Delete